Gobierno de España. Ministerio de Hacienda Y Función Pública Secretaría General de Presupuestos y Gastos
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia.
Unión Europea

INTERACT III

INTERACT III és part de l'Objectiu de Cooperació Territorial Europea i està cofinançat pel FEDER amb un pressupost de 39,39 milions d'euros per al període 2014-2020. L'àmbit d'aplicació del FEDER pel que fa a l'objectiu de cooperació territorial europea, així com les disposicions específiques relatives a dita objectiva està regulat pel Reglament (UE) nº 1299/2013.

El programa cobreix tot el territori comunitari, Noruega i Suïssa.

INTERACT III té per objectiu recolzar i promoure la cooperació territorial europea mitjançant l'acumulació, intercanvi d'informació i la capitalització de les millors pràctiques que sorgeixen de les nombroses experiències existents en el camp del desenvolupament regional, de la cooperació transfronterera, de la cooperació transnacional així com de la cooperació interregional. També s'ocupa de donar visibilitat als resultats dels diferents projectes. En la seva llista de serveis abunden els seminaris de capacitació i assessoria.

Per desenvolupar la seva missió, el programa compta amb quatre punts d'informació distribuïts en territori europeu, un d'ells es troba situat a Viena, Viborg, Turku i València.