Gobierno de España. Ministerio de Hacienda. Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos - Dirección General de Fondos Europeos
Administración Presupuestaria
Unión Europea

Documents de cada Programa Operatiu

 

Els Estats membres han de fer un seguiment dels programes per examinar l'execució i els avanços en la consecució dels seus objectius. Per a això, els Estats membres han de crear el Comitè de Seguiment, que ha de poder realitzar observacions a l'autoritat de gestió sobre l'execució i l'avaluació dels programes, incloses accions relacionades amb la reducció de la càrrega administrativa per als beneficiaris i ha de fer un seguiment de les mesures preses com a resultat de les seves observacions. Aquí podrà consultar el Reglament intern, les dates de comitès, i la relació de membres del comitè, a més d'altres documents dels Programes Operatius del FEDER regionals i pluriregionales.

Els Programes Operatius regionals estan agrupats pels següents tipus de regió:

        o   POS Regions menys desenvolupades: Extremadura.

        o   POS Regions transitòries: Andalusia, Canàries, Castella-la Manxa, Murcia i Melilla.

        o   POS Regions més desenvolupades: Aragó, Astúries, Balears Cantàbria, Catalunya, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, la Rioja, Navarra, País Basc i Ceuta.