Gobierno de España. Ministerio de Hacienda. Secretaría de Estado de Presupuestos y Gastos - Dirección General de Fondos Europeos
Administración Presupuestaria
Unión Europea
  • Inici
  • > Declaració d'Accessibilitat

Declaració d'Accessibilitat

 

Situació de compliment

Aquests llocs web són parcialment conformes amb el RD 1112/2018 a causa de la falta de conformitat dels aspectes que s'indiquen a continuació.

Contingut no accessible

El contingut que es recull a continuació no és accessible pel següent:

Falta de conformitat amb el RD 1112/2018

Poden existir fallades puntuals d'edició en alguna de les pàgines web, tant en continguts HMTL com en documents finals, publicats en data posterior al 20 de setembre de 2018 (data d'entrada en vigor del Reial decret 1112/2018, de 7 de setembre).

El contingut no entra dins de l'àmbit de la legislació aplicable

Podrien existir arxius ofimàtics, en PDF o altres formats, que no compleixin íntegrament tots els requisits d'accessibilitat.

Preparació de la present declaració d'accessibilitat

La present declaració va ser preparada el 31 d'octubre de 2018.

El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme pel propi organisme.

Última revisió de la declaració: 31 d'octubre de 2018.

Observacions i dades de contacte

Pot realitzar comunicacions sobre requisits d'accessibilitat (article 10.2.a) del RD 1112/2018) com per exemple:

  • Informar sobre qualsevol possible incompliment per part dels llocs web als quals se'ls aplica la present declaració d'accessibilitat.
  • Transmetre altres dificultats d'accés al contingut.
  • Formular qualsevol altra consulta o suggeriment de millora relativa a l'accessibilitat.

Escrivint un e-mail a administrador-portal@igae.hacienda.gob.es o a través del formulari Altres incidències de la nostra Guia Tècnica.

Les comunicacions seran rebudes i tractades per la unitat encarregada de l'administració i gestió dels portals web i seus electròniques de l'Administració Pressupostària.

Procediment d'aplicació

El procediment de reclamació recollit en l'article 13 del RD 1112/2018 entrarà en vigor el 20 de setembre de 2020.

Contingut opcional

Est assetjo web compleix amb els requisits de la Norma UNE-EN 301549 v1.1.2:2015 considerant les excepcions del RD 1112/2018.

L'última revisió s'ha realitzat el 30 de setembre de 2019.

Els portals web i seus electròniques de l'Administració Pressupostària es troben optimitzats per a la versió 8.0 o superior de Microsoft Internet Explorer i per a les últimes versions de Google Chrome, Firefox, Safari i Opera. La resolució web mínima recomanada és de 1280x1024.

Els portals web i seus electròniques de l'Administració Pressupostària, exceptuant els portals de la Secretaria d'Estat de Pressupostos i Despeses i de l'Oficina Virtual, han estat dissenyats per a la seva correcta visualització, no tan solament en equips d'escriptori, sinó també en tabletas i telèfons intel·ligents.