Gobierno de España. Ministerio de Hacienda y Función Pública. Abre nueva ventana Secretaría de Estado de Hacienda y Presupuestos - Secretaría General de Presupuestos y Gastos - Dirección General de Fondos Europeos
Administración Presupuestaria
Unión Europea

Accessibilitat

Aquest portal compleix les recomanacions d’accessibilitat WAI AA (Web Accessibility Initiative) del consorci web (W3C) i la norma UNE139803:2012 (aplicacions informàtiques per a persones amb discapacitat; requisits d’accessibilitat per a continguts a la web). .

Aquesta declaració de conformitat s’estén a les pàgines que es trobin en aquest domini del portal de la Dirección General de Fondos Comunitarios, tot excloent-ne aquelles a què portin els enllaços externs, així com també els continguts que provinguin d’altres servidors.

Mida del text

S’hi han fet servir fonts amb mides relatives. Així doncs, si l’usuari s’estima una font més gran, la pot triar a través de les opcions de mida de text de l’explorador.

Navegació

Aquest portal està dissenyat amb un format comú per a totes les pàgines de continguts, la zona de l’encapçalament, la columna esquerra del menú, la zona central dels continguts, el menú superior i la zona dreta de continguts destacats.

El portal està optimitzat per als navegadors MS Internet Explorer versió 6.0 o superior, Firefox 3.0 o superior, Opera 9.0 o superior i Chrome 40 o superior.

Les pàgines s’han desenvolupat per a una resolució òptima de pantalla de 1024x768 i navegador configurat, com a màxim, de tres nivells de barres d’eines.

Contacte per a problemes d’accessibilitat

Per a qualsevol queixa, consulta o suggeriment que ajudi a millorar l’accessibilitat del web, podeu escriure un correu electrònic a administrador-portal@igae.minhafp.es.

La darrera revisió sobre el grau d’accessibilitat d’aquest portal s’ha fet el dia: 19/07/2018.